Pastrim & Sterilizim

Pastrim & Sterilizim

Pastrim & Sterilizim

Këtu janë 3 produkte.

Je duke pare 1-3 of 3 produkt(e)

Active filters

Avent – Sterilizues me avull 3 në 1

Përshkrimi i Produktit

Sterilizuesi elektrik 3 në 1 Avent eleminon efektivisht 99,9% të baktereve në produktet e fëmijës suaj në vetëm pak minuta. E përdorur nga spitalet, sterilizimi me avull është një mënyrë efektive për të mbrojtur beben nga bakteret e dëmshme. Mjafton të shtoni ujë në pjatën poshtë dhe ta vendosni në prizë. Në pak minuta ju do keni të sterilizuara aksesorët e fëmijës suaj.
  • Eleminon 99,9% të baktereve
  • Sterilizon shishe të ndryshme, pompë gjiri dhe aksesorë
  • Sterilizon në vetëm 6 minuta
  • Mban deri në 6 shishe 330ml Avent
  • I mban produktet (shishet, biberonat, pompën e gjirit) të sterilizuara për 24 orë
Price 10,690 Lekë

Avent – Sterilizues me avull për...

Përshkrimi i Produktit

Sterilizues me avull për mikrovalë Avent ka një dizenjo të lehtë dhe kompakte, duke e bërë ideale për sterilizimin e shisheve brënda dhe jashtë shtëpisë. Ato mbesin sterile për 24 orë pa u hapur sterilizuesi.

  • Eleminon 99,9% të baktereve
  • Sterilizon në 2 minuta
  • Mban deri në 4 shishe Avent
  • I përshtatet shumicës së mikrovalave
  • Sterilizon shishet, biberonat, pompat e gjirit
Price 4,000 Lekë