Për Lëkurë

Për Lëkurë

Për Lëkurë

Këtu janë 17 produkte.

Je duke pare 1-12 of 17 produkt(e)

Active filters

Promopharma – Procollagen

Procollagen është një shtesë ushqimore e studiuar për stimulimin e sintezës natyrale të kolagjenit që me avancimin e moshës reduktohet dhe rigjenerimi dhe riparimi i lëkurës ndodhin me ngadalë. Lëkura humb në mënyrë progresive elasticitetin dhe tonusin me kalimin e kohës: lëkura nuk mund të kundërshtojë më efektet e kontraktimit të muskujve dhe në sipërfaqe shfaqen rrudha që me kalimin e kohës bëhen më të dukshme.

Price 1,870 Lekë