Laboratori
Nëna & Fëmija

Laboratori

Laboratori

Këtu janë 8 produkte.

Je duke pare 1-8 of 8 produkt(e)

Active filters

LABORATORI ITAL LAB OFERTA

Të parandalosh është më e lehtë se të kurosh.

E megjithatë prirja në përgjithësi është kryerja e analizave vetëm kur kemi probleme shëndetësore. ■Check-up do të thotë një kontroll mjekësor që duhet ta bëjnë të gjithë njerëzit minimumi 1 herë në vit, pa simptoma dhe shqetësime mjekësore për të verifikuar gjendjen e tyre shëndetësore dhe për të parandaluar sëmundjet .

■Normalisht për një individ të shëndetshëm është i mjaftueshëm një check-up një herë në 6 muaj ose në një vit.

Laboratori ITAL LAB ●Dega 1 》PËRBALLË POLIKLINIKES QENDRORE DURRËS

●Dega 2 》 PËRBALLË SPITALIT RAJONAL DURRËS

JU MIRËPRESIM

Price 0 Lekë
Porosite Tani

LABORATORI ITAL-LAB OFERTA

Të parandalosh është më e lehtë se të kurosh.
E megjithatë prirja në përgjithësi është kryerja e analizave vetëm kur kemi probleme shëndetësore. ■Check-up do të thotë një kontroll mjekësor që duhet ta bëjnë të gjithë njerëzit minimumi 1 herë në vit, pa simptoma dhe shqetësime mjekësore për të verifikuar gjendjen e tyre shëndetësore dhe për të parandaluar sëmundjet .
■Normalisht për një individ të shëndetshëm është i mjaftueshëm një check-up një herë në 6 muaj ose në një vit.
Laboratori ITAL LAB ●Dega 1 》PËRBALLË POLIKLINIKES QENDRORE DURRËS
●Dega 2 》 PËRBALLË SPITALIT RAJONAL DURRËS

JU MIRËPRESIM

Price 3,000 Lekë