Produkte për Aerosol

Produkte për Aerosol

Produkte për Aerosol

Këtu janë 10 produkte.

Je duke pare 1-10 of 10 produkt(e)

Active filters

Chicco aspiratore nasale-baby nose...

Chicco Pompe e vogel per hunden eshtë e dobishme për të liruar nga sekrecionet fëmijet ne menyre efektive dhe praktike dhe favorizon një gjumë të qetë.

Forma ergonomike e saj ndihmon gjatë kohës së përdorimit 

Eshte material i bute  për t'u përshtatur në mënyrë të përsosur dhe me delikatese femijes tuaj.

Price 490 Lekë

Kit Aerosoli

Kit Aerosoli 

Aksesore universal qe mund ti perdorni ne makinerine tuaj te aerosol-it. 

Keto aksesore jane te pershtatshem me cdo makineri aerosoli ne rast se ju humbasin ose doni ti ndryshoni.  

Ne paketim vjen maska per femije dhe te rritur, gypi lidhes dhe depozita e vogel per mbajtjen e medikamentit.

Price 600 Lekë

FAMILY PRO -Aerosol Terapi per te...

Terapia e aerosolit eshte nje trajtim mjekesor qe perdoret per te trajtuar nje sere problemesh te frymemarrjes.

Ajo mund te perdoret ne trajtimin e astmes, çrregullimeve pulmonale kronike obstruktive (COPD) ose semundjeve te tjera qe ndikojne ne funksionimin e rrugeve te frymemarrjes.

Terapia e aerosolit shperndan nje sasi te vogel te ilaceve edhe ne mushkri.

Paisje me maske per te rritur dhe femije.

Price 5,000 Lekë