Natyrale të Anemisë

Natyrale të Anemisë

Natyrale të Anemisë

Këtu janë 9 produkte.

Je duke pare 1-9 of 9 produkt(e)

Active filters

FERRO ACTIVE X 14 BUSTINA SANAVITA -...

Shtesë ushqimore e bazuar në Bisglycinate Hekuri dhe Acidin Folik. Hekuri në formë Bisglycinate nxit absorbimin më të mirë të hekurit dhe tolerancën më të madhe në nivelin e stomakut.

Price 1,200 Lekë

FERROLIN C POCKET DRINK x 24 POCKET...

Shtesë  ushqimore e hekurit me vitaminë C dhe folateve, ndihmon për të kompensuar këto lëndë ushqyese kur ka një nevojë fizike në rritje ose kur dieta e një personi nuk është shumë e pasur me këta elementë.

Price 1,000 Lekë