Jamieson
Nëna & Fëmija

Jamieson

Jamieson

There is 1 product.

Je duke pare 1-1 of 1 produkt(e)

Active filters

Jamieson – Vitamin C e pertypshme...

Faktor kyç në mirëmbajtjen e shëndetit të mirë.

Ndihmon trupin të metabolizojë yndyrnat dhe proteinat.

Ndihmon zhvillimin dhe mirëmbajtjen e shëndetit të kockave, kërcit, dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.

Ndihmon formimin e indeve lidhëse.

Ndihmon shërimin e plagëve.

Price 1,350 Lekë