Vichy
Nëna & Fëmija

Vichy

Vichy

Këtu janë 9 produkte.

Je duke pare 1-9 of 9 produkt(e)

Active filters

Vichy – Shampo, normalizues dhe...

Për flokё tё  yndyrshёm

Vonon daljen e yndyrёs nё flokё,pastron rrёnjёn e flokut.

Kompleks sebo-rregullues: njё bashkim prej katёr tensioaktive qё ul shpёrndarjen e yndyrёs nё fibrёn e flokёve dhe siguron qёndrueshmёri tё rrёnjёs sё flokut.

Price 2,000 Lekë

Vichy – shampo kunder zbokthit, per...

Efikasitet i provuar klinikisht.

Eleminon zbokthin nё mёnyrё tё dukshme qё nё aplikimin e parё.Arrin ta mbajё deri nё 6 javё  pas mbarimit tё trajtimit.

Formulё me Selenium DS.

Bashkim unik i disulfurit tё Seleniumit dhe Cohesyl.(pёrbёrёs aktiv  kundёr zbokthit).

Price 2,000 Lekë

Vichy – Shampo krem Nutri-Riparuese

Shampo krem Nutri-Reparator Keratino-kompleks + 3 vajra me origjinё bimore

Pёr  herё tё  parё Laboratori Vichy ofron njё pёrbёrje tё pasur me 3vajra bimore dhe forcёn e keratino-kompleks pёr ti rikthyer fibrёs pёrbёrёsit e domosdoshёm tё njё fije floku tё shёndetshme.

Price 2,000 Lekë

Vichy – Normaderm lares 3 ne 1

Pёr lëkura sensibёl dhe me probleme.

Njё pastrues me tre funksione:

Larёs: Eleminon yndyrёn e tepёrt dhe  papastёrtitё.
Eksfoliant: Zhbllokon  poret.
Maskё: Zbardh lёkurёn dhe zgjon çehren.

Price 1,860 Lekë

Vichy – Idealia Serum

Pёr  lёkura tё lodhura,lёkura tё dёmtuara nga ndotja mjedisore dhe duhani.Lёkura tё ekspozuara ndaj rrezeve UV. Lёkura tё dobёsuara nga njё ushqim i paekuilibruar. Serum i krijuar pёr njё lёkurё ideale. Homogjenitet dhe ngjyrё plot shkёlqim.Pore te ngushtuara ,lёkurё e zbutur.

Price 5,850 Lekë