E Hundëve
Nëna & Fëmija

E Hundëve

E Hundëve

Këtu janë 12 produkte.

Je duke pare 1-12 of 12 produkt(e)

Active filters

Nozohaem – Xhel per ndalimin e...

Nozohaem është një trajtim xhel, unik, i lehtë për tu përdorur në rastet e gjakrrjedhjes nga hundët. Ndalon gjakrrjedhjen në moment duke ju lejuar ti riktheheni aktivitetit tuaj ditor.

Price 1,100 Lekë

Nasaleze – Spraj mbrojtes nga ftohja...

Nasaleze Cold and Flu Blocker është një përzierje unike e përbërësve të fuqishëm, natyralë dhe anti-viralë. Ajo kap, përthith dhe neutralizon mikrobet në ajër, duke ndaluar shkaqet e infeksionit, jo vetëm duke trajtuar simptomat. Eshtë ideale për përdorim kur një pjesëtar i familjes sëmuret me rrufë dhe ju nuk doni të prekeni.

Price 780 Lekë

Isomar – Spraj per higjenen e...

Pastrimi i hundës çdo ditë është shumë i rëndësishëm si për fëmijët dhe për të rriturit për të ndihmuar në parandalimin e ftohjes dhe alergjive të frymëmarrjes dhe në mbajtjen e rrugëve të frymëmarrjes të shëndetshme.

Isomar Spraj higjene e përditshme, me bazë ujë deti izotonik, jep një veprim hollues dhe mund të përdoret si për pastrimin e hundës edhe të veshëve falë prezencës së aplikatorëve.

Price 1,050 Lekë

FLUIMAR ISOTONIC SPRAY - CHEMIST'S...

Tretësirë izotonike e ujit të detit e pasur me kripëra minerale dhe oligomineralë shumë e indikuar për një pastrim efektiv dhe hidratues në rastet e skuqjes së tepërt dhe thatësisë të kaviteteve të hundës.

Price 900 Lekë

ISOMAR NASO E OCCHI 24 FLAKONE -...

Projektuar në mënyrë specifike për pastrimin e hundës së foshnjave, fëmijëve dhe të rriturve, si dhe për larje të syve. Gjithashtu mund të përdoret në terapinë me aerosol. 

Price 1,080 Lekë

NEBIAL 3 % 20 FLACONICINI - BUONA

NEBIAL 3% Solucion kripor hipertonik 3% me pH fiziologjik me acid hialuronik.
Ka një veprim dekongjestionues në mukozën e hundës dhe ka efekt fluidizues në mukus. Ndihmon drenimin e sekrecioneve, ndaj përdoret për mbajtjen pastër të kavitetit te hundës, në ftohje, në rinite alergjike, në rinosinuzite, në sinuzite.
Price 1,270 Lekë