Transporti

Metodat e transportit dhe kostot

Cdo porosi ju mund ta terhiqni ne Farmacine Babamusta Këlliçi pa asnje kosto shtese nga vlera e produktit.

Persa i perket transportit me korrier, realizohet nepermjet postes private TNT Albania dhe Postes Shqiptare.

Tarifat e dërgimit me postë në Shqipëri:

VLERA E POROSISË

KOSTO E DËRGESËS

0-1500 LEKË

300 LEKË

1501-3000 LEKË

200 LEKË

3001 – 4999 LEK

100 LEKË

5000 OSE MË SHUMË

DËRGESA FALAS