ESI – Green Coffee

  ESI – Green Coffee

  Referenca: 0050

  1,700 Lekë

  Një shtesë ushqimore antioksidante që ndihmon të mbani nën kontroll peshën trupore

  Shtesë ushqimore me bazë Kafe Jeshile (formulë e përqëndruar 500 mg), është një zgjidhje natyrale për kontrollin e peshës trupore, në gjendje të stimulojë metabolizmin energjitik të organizmit. Është një mbështetje për dietat dobësuese, duke stimuluar trupin të djegë yndyrnat dhe të keni peshën e dëshiruar në mënyrë natyrale.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Një shtesë ushqimore antioksidante që ndihmon të mbani nën kontroll peshën trupore

  Shtesë ushqimore me bazë Kafe Jeshile (formulë e përqëndruar 500 mg), është një zgjidhje natyrale për kontrollin e peshës trupore, në gjendje të stimulojë metabolizmin energjitik të organizmit. Është një mbështetje për dietat dobësuese, duke stimuluar trupin të djegë yndyrnat dhe të keni peshën e dëshiruar në mënyrë natyrale.

  Përfitimet e kafes jeshile në organizëm

  Kafja jeshile është një përbërës natyral i pasur me substanca të dobishme për trupin, në gjendje të stimulojnë humbjen në peshë. Falë kafeines në përbërje, është në gjendje të stimulojë dhe përshpejtojë metabolizmin energjitike qelizave, duke ndihmuar djegien e një numri të madh kalorish. Përmban shumë proteina dhe aminoacide, që kanë efekt tonifikues në organizëm, dhe një sasi të mirë omega 3, omega 6 dhe vitamina B, që kanë veprim antioksidant kundër radikaleve të lira.

  Përdorimi:

  Këshillohet marrja e 1 tablete dy herë në ditë, para ushqimit. Evitoni përdorimin në darkë.

  0050

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: