Vidermina – Solucion pastrues per higjenen intime (pH 3,8)

  Vidermina – Solucion pastrues per higjenen intime (pH 3,8)

  Referenca: 0057

  1,030 Lekë

  Solucion pastrues me pH acid (3.8) me veti mbrojtëse dhe higjenizuese, e indikuar për higjenën intime të përditshme.

  Respekton pH e lëkurës dhe mukozës së ndjeshme pa e dobësuar shtresën hidrolipidike të epidermës. Përmban ekstrakt Equisetum, Acid Laktik dhe është e pasur me Acid Hialuronik me veprim hidratant, për të ofruar komfort maksimal.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Solucion pastrues me pH acid (3.8) me veti mbrojtëse dhe higjenizuese, e indikuar për higjenën intime të përditshme.

  Respekton pH e lëkurës dhe mukozës së ndjeshme pa e dobësuar shtresën hidrolipidike të epidermës. Përmban ekstrakt Equisetum, Acid Laktik dhe është e pasur me Acid Hialuronik me veprim hidratant, për të ofruar komfort maksimal.

  Pa SLES dhe SLS, pa sapun, pa paraben, i testuar klinikisht, dermatologjikisht dhe mikrobiologjikisht, i testuar për Nikel, Kobalt, Krom, Paladium dhe Mërkur.

  0057

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: