FILLERINA® KIT ME 2 APLIKATOR PRECIZ - GRADA 1 - LABO - SWISS PATENT

  FILLERINA® KIT ME 2 APLIKATOR PRECIZ - GRADA 1 - LABO - SWISS PATENT

  Referenca:

  9,500 Lekë

  Fillerina gel përmban 6 lloje acidesh hialuronike me peshë të ndryshme molekulare, të cilët

  ushtrojnë veprim mbushës gradual  në shtresa te ndryshme të lëkurës.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  FILLERINA® KIT ME 2 APLIKATOR PRECIZ - GRADA 1 - LABO - SWISS PATENT

  FILLERINA (GRADA 1)

   

  Fillerina Face, mënyra e vetme antiaging lifting për përdorim në shtëpi.

  Trajtim, që zgjat 14 ditë. Veprimi kyc kryhet nga Fillerina Xhel, e cila aplikohet nëpërmjet një

  aplikatori të vecantë me maje të mprehtë.

  Nëpërmjet këtij aplikatori, nderhyhet në zona si rrudhat e ballit, linjat e fytyrës si dhe në zona

  si mollëza dhe buzë.

  Fillerina gel përmban 6 lloje acidesh hialuronike me peshë të ndryshme molekulare, të cilët

  ushtrojnë veprim mbushës gradual  në shtresa te ndryshme të lëkurës.

  Në fund të trajtimit, aplikojmë filmin ushqyes,  i cili I siguron ushqim dhe hidratim fytyrës.

   

  Seti përmban:

  14 doza (2 ml)  Xheli  mbushës 
  14 doza (2 ml) Filmi ushqyes
    2 Aplikator preciz.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: