FERMENTIX PLUS JUNIOR X 12 SHISHE - PHYTO GARDA

  FERMENTIX PLUS JUNIOR X 12 SHISHE - PHYTO GARDA

  Referenca:

  1,550 Lekë

  PËRDORIMI: 1 SHISHE NË DITË 1 OSE 2 HERË NË DITË, SIPAS DËSHIRËS LARG OES DHE PAS VAKTEVE. MUND TË PËRDOREN KESHTU SIC JANË OSE MUND TË HOLLOHEN NË PIJE TË NGOHTA OSE TË FTOHTA SIPAS DËSHIRËS.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  FERMENTIX PLUS JUNIOR x 12 SHISHE - PHYTO GARDA

  SHTESE USHQIMORE BAZUAR NE FERMENTE LAKTIKE,FIBRA DHE VITAMINA.
  PËRDORIMI: 1 SHISHE NË DITË 1 OSE 2 HERË NË DITË, SIPAS DËSHIRËS LARG OES DHE PAS VAKTEVE. MUND TË PËRDOREN KESHTU SIC JANË OSE MUND TË HOLLOHEN NË PIJE TË NGOHTA OSE TË FTOHTA SIPAS DËSHIRËS.
  KONFESKSIONI: 12 SHISHE.
  Fermente Laktike 5 mld / 10 ml.
  Përmban :
  ✔️     Lactobacillus Acidophilus
  ✔️      Lactobacillus Casei
  ✔️    Fiber Aid
  ✔️Vtaminë B1,B2,B3,B6,B12

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: