SIMBIOSISTEM GOCCE - BUONA

  SIMBIOSISTEM GOCCE - BUONA

  Referenca:

  1,350 Lekë

  Simbiosistem pika është një shtesë ushqimore me bazë fermente laktike (Lactobacillus rhamnosus dhe Lactobacillus reuteri) e indikuar specifikisht për të favorizuar ekuilibrin e florës së zorrëve.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  SIMBIOSISTEM GOCCE - BUONA

  Simbiosistem pika është një shtesë ushqimore me bazë fermente laktike (Lactobacillus rhamnosus dhe Lactobacillus reuteri) e indikuar specifikisht për të favorizuar ekuilibrin e florës së zorrëve. Veçanërisht fermentet laktike, që ndodhen në Simbiosistem me pika, janë në formë të mikrokapsuluar dhe gastroprotektive, që i jep më shumë qëndrueshmeri produktit dhe rezitencë në tranzitin gastro-duodenal.

  Simbiosistem pika është pa alergjenë. Nuk përmban gluten dhe laktozë.

  Përdorimi:  Nën 1 vjeç: 5 pika në ditë

                    Mbi 1 vjeç: 10 pika në ditë

  Përkujdesje gjatë përdorimit: Tundeni mirë para përdorimit.

  Paketimi: 10 mL

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: