Fillerina – Trajtim filler 14 ditor (Grada 2)

  Fillerina – Trajtim filler 14 ditor (Grada 2)

  Referenca:

  10,990 Lekë

  Trajtim filler (mbushës) dermo-kozmetik për përdorim në shtëpi

  Vetëm për përdorim të jashtëm

  14 doza (2ml) xhel filler + 14 doza (2ml) film ushqyes + 2 aplikator preçiz

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Trajtim filler (mbushës) dermo-kozmetik për përdorim në shtëpi

  Vetëm për përdorim të jashtëm

  14 doza (2ml) xhel filler + 14 doza (2ml) film ushqyes + 2 aplikator preçiz

  Përshkrimi i Produktit

  Fillerina – Trajtim filler (mbushës) dermo-kozmetik për përdorim në shtëpi.
  Vetëm për përdorim të jashtëm

  Fillerina është një preparat kozmetik i jashtëm që do të përdoret për 14 ditë. Veprimi kyç do të kryhet nga Fillerina xhel i cili aplikohet me anë të një aplikatori të veçantë me majë të prerë, në zonat problematike të tilla si rrudhat dhe linjat e mimikës si dhe në zona të veçanta që kërkojnë volum (mollëza, buzë).

  Formulimi i Fillerina xhel përmban 6 lloje të ndryshme të acideve hialuronike me peshë molekulare të ndryshme dhe struktura. Këto acide të ndryshme kanë një veprim filler dermo-kozmetik në shtresat e ndryshme të lëkurës.

  Përbërësi aktiv Matrifull nxit trofizimin e indeve të lëkurës dhe rindërtimin e subtancave natyrale të mbushjes për një efekt mbushës gradual dhe progresiv.

  Për të përfunduar aplikimin, aplikoni Filmin ushqyes pas Xhelit Fillerina. Kjo siguron që lëkura e fytyrës të përfitojë komfort dhe ushqim maksimal, falë kombinimit të përbërësve hidratues dhe rigjenerues.

  Rezultati: Lëkura është e butë dhe ndriçon.

  Patentë zvicerane

  Kujdes: Mos e injektoni. Mos e gëlltitni. Shmangni kontaktin me sytë.

  14 doza (2ml) xhel filler + 14 doza (2ml) film ushqyes + 2 aplikator preçiz

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: