Avent – Shishe qelqi natyrale për bebe (120ml)

  Avent – Shishe qelqi natyrale për bebe (120ml)

  Referenca:

  1,220 Lekë

  Përshkrimi i Produktit

  Shishet e qelqit natyrale Avent ndihmojnë që ushqyerja me shishe të jetë sa më natyrale.

  • Biberoni i gjerë është i ngjashëm me formën e gjirit, duke e bërë më të lehtë për bebin tuaj të kombinojë ushqyerjen me gji dhe me shishe.
  • Sistem i avancuar anti-kolika me 2 valvula inovative të dizenjuara për të reduktuar kolikat dhe diskomfortin duke nxjerrë ajrin në shishe jo në barkun e bebes.
  • Formë ergonomike per komfort maksimal, e lehtë për tu mbajtur në çdo pozicion.
  • Rezistent ndaj nxehtësisë. Mund të mbahet në frigorifer, mund të ngrohet ose sterilizohet.
  • Shishet natyrale Avent janë pa materiale BPA
  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi i Produktit

  Shishet e qelqit natyrale Avent ndihmojnë që ushqyerja me shishe të jetë sa më natyrale.

  • Biberoni i gjerë është i ngjashëm me formën e gjirit, duke e bërë më të lehtë për bebin tuaj të kombinojë ushqyerjen me gji dhe me shishe.
  • Sistem i avancuar anti-kolika me 2 valvula inovative të dizenjuara për të reduktuar kolikat dhe diskomfortin duke nxjerrë ajrin në shishe jo në barkun e bebes.
  • Formë ergonomike per komfort maksimal, e lehtë për tu mbajtur në çdo pozicion.
  • Rezistent ndaj nxehtësisë. Mund të mbahet në frigorifer, mund të ngrohet ose sterilizohet.
  • Shishet natyrale Avent janë pa materiale BPA

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: