FAMILY PRO -Aerosol Terapi per te Gjithe Familjen

  FAMILY PRO -Aerosol Terapi per te Gjithe Familjen

  Referenca:

  5,000 Lekë

  Terapia e aerosolit eshte nje trajtim mjekesor qe perdoret per te trajtuar nje sere problemesh te frymemarrjes.

  Ajo mund te perdoret ne trajtimin e astmes, çrregullimeve pulmonale kronike obstruktive (COPD) ose semundjeve te tjera qe ndikojne ne funksionimin e rrugeve te frymemarrjes.

  Terapia e aerosolit shperndan nje sasi te vogel te ilaceve edhe ne mushkri.

  Paisje me maske per te rritur dhe femije.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: