Kit Aerosoli

  Kit Aerosoli

  Referenca:

  600 Lekë

  Kit Aerosoli 

  Aksesore universal qe mund ti perdorni ne makinerine tuaj te aerosol-it. 

  Keto aksesore jane te pershtatshem me cdo makineri aerosoli ne rast se ju humbasin ose doni ti ndryshoni.  

  Ne paketim vjen maska per femije dhe te rritur, gypi lidhes dhe depozita e vogel per mbajtjen e medikamentit.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: