BUONA DIFESA SCIROPPO 150 mL - BUONA

  BUONA DIFESA SCIROPPO 150 mL - BUONA

  Referenca:

  1,500 Lekë

  BUONA Difesa Sciroppo është një produkt ushqyes me ekstrakte natyrale.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  BUONA DIFESA SCIROPPO 150 mL - BUONA

  BUONA Difesa Sciroppo është një produkt ushqyes me ekstrakte natyrale.

  Përmbajtja: Propolis i pastër i koncentruar ne polifenol, i seleksionuar, i kontrollluar dhe i testuar nga ana mikrobiologjike. Echinacoside Angustiofolia, e titruar dhe standartizuar në fraksion aktiv Echinocoside Rosa Canina, e pasur me vit. C Zn gluconat.

  Përdorimi: Përdorni masën e duhur të shurupit sipas dozave të rekomanduara.

  Fëmijët 2-6 vjec: 5 ml

  Fëmijët 7-10 vjec : 7.5 ml

  Mbi 10 vjec 10 ml.

  Këshillohet përdorimi i shurupit Difesa Sciroppo përgjatë 20 ditëvë (cikle me 20 ditë) dhe ripërdorimi për të paktën 2-3 hërë, me intervale 10 ditore midis cikleve nga njëri-tjetri. Preferohet të merret në mëngjes. Mos i tejkaloni dozat e këshilluara.

  Nuk duhet përdorur: Në rast të hipersensibilitetit ndaj njërit prej përbërësve ndaloni përdorimin. Në rast se verifikohen fenomene të intolerancës ndërprisni marrjen e produktit.

  Paketimi: Flakon 150ml.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: