NEUROZAN PLUS OMEGA 3 - VITABIOTICS

  NEUROZAN PLUS OMEGA 3 - VITABIOTICS

  Referenca:

  3,499 Lekë

  Truri juaj ka nevojë për një specter të gjerë nutrientësh esencialë që punojnë së bashku për të siguruar shëndetin dhe performancën e tij. Neurozan Plus ofron mbështetje nutricionale të avancuar me nutrient specifikë që ndihmojnë funksionimin normal të trurit dhe funksioneve konjitive.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  NEUROZAN PLUS OMEGA 3 - VITABIOTICS

  Mbështetje e lartë për trurin me DHA

  Truri juaj ka nevojë për një specter të gjerë nutrientësh esencialë që punojnë së bashku për të siguruar shëndetin dhe performancën e tij. Neurozan Plus ofron mbështetje nutricionale të avancuar me nutrient specifikë që ndihmojnë funksionimin normal të trurit dhe funksioneve konjitive.

  Neurozan Plus kombinon mikro-nutrientë specifikë për trurin me kapsula me përmbajtje Omega-3 DHA.

  Ushqim për trurin:
  Funksionimi i trurit
  Omega-3 ofron 300mg DHA* e cila kontribuon në funksionimin normal të trurit.

  Performanca e sistemit nervor
  Hekuri, zinku dhe jodi kontribuojnë në funksionimin normal konjitiv plus acidin pantotenik i cili kontribuon në zhvillimin performancën normale të sistemit nervor.

  Sistemi nervor
  Tiamina (vit. B1), magneziumi dhe vitamin C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.

  Nutrientë specifikë për trurin:

  • L-Argninë
  • Fosfatidilserinë
  • 5-HTP
  • Gingko Biloba
  • Co-Q10

  Nivele ideale të vitaminës D3

  Tableta përmban një sasi ideale të vitaminës D 25mcg (1000 IU) në formën e vitaminës D3 (kolekalciferol) që është forma më e preferuar pasi në këtë formë sintetizohet nga lëkura gjatë ekspozimit në diell.

  Shëndeti dhe vitaliteti
  Kjo formulë e avancuar përfshinë nutrient që ndihmojnë të gjithë organizmin:

  • Vitamina C, hekuri dhe bakri kontribuojnë në çlirimin normal të energjisë
  • Seleniumi dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar

  Duke qënë se Neurozan është një formulë e plotë dhe gjithëpërfshirëse nuk është nevoja të përdoren multivitamina të tjera.

  *Efektet positive për trurin arrihen me një doze ditore prej 250mg DHA.

  Përdorimi:

  Një tabletë në ditë (nga blisteri lejla)

  Dhe një kapsulë në ditë (nga blisteri rozë)

  Gëlltitini të dyja me ujë ose me një pije të ftohtë në vaktin tuaj kryesor. Mos e përtypni. Mos tejkaloni dozen e rekomanduar.

  Gjithmonë lexoni udhëzimet mbi përdorimin. Mos tejkaloni dozën ditore të rekomanduar. Ky produkt përmban hekur që nëse merret në sasi të madhe mund të shkaktojë probleme tek fëmijët e vegjël. Si me çdo supplement tjetër, konsultohuni me mjekun ose farmacistin përpara përdorimit nëse jeni shtatzanë, ushqeni me gji ose vuani nga epilepsia ose alergjitë. Përmban vaj peshku. Mos e përdorni nëse jeni alergjik nga soja, peshku apo nënproduktet e peshkut. Suplementet ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një djetë të shumëllojshme dhe të balancuar dhe jetesën e shëndetshme.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: