UJË FIZIOLOGJIK x 20 FLAKONE NGA 5 mL - MED'S

  UJË FIZIOLOGJIK x 20 FLAKONE NGA 5 mL - MED'S

  Referenca:

  500 Lekë

  UJË FIZIOLOGJIK - MED'S

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  UJË FIZIOLOGJIK - MED'S

  20 flakone te vogla me tretësire fiziologjike izotonike, sterile, monodozë specifike për higjienën e hundës dhe terapinë me aerosol. Veçanërisht të përshtatshme për heqjen dhe fluidizimin e mukusit ne vrimat e hundës dhe në rastet e mukozave të thata sidhe në rastet gjate peridhes se gripit kur pacienti ka hunde te bllokuar.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: