PHYSIOLOGICA 40 FLAKONA 5 mL ME TRETESIRE IZOTONIKE

  PHYSIOLOGICA 40 FLAKONA 5 mL ME TRETESIRE IZOTONIKE

  Referenca:

  1,000 Lekë

  PHYSIOLOGICA 40 FLAKONA 5 mL SOLUCION IZOTONIK

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  PHYSIOLOGICA 40 FLAKONA 5 mL SOLUCION IZOTONIK

  40 flakone te vogla me tretësire fiziologjike izotonike, sterile, monodozë specifike për higjienën e hundës dhe terapinë me aerosol. Veçanërisht të përshtatshme për heqjen dhe fluidizimin e mukusit ne vrimat e hundës dhe në rastet e mukozave të thata sidhe në rastet gjate peridhes se gripit kur pacienti ka hunde te bllokuar.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: