Scholl – Fresh Step deodorant për këpucë

  Scholl – Fresh Step deodorant për këpucë

  Referenca:

  900 Lekë
  • Eleminon menjëherë aromat
  • I mban këpucët e freskëta dhe pa aroma për 24 orë
  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi i Produktit

  • Efikasitet që zgjat për 24 orë. Këpucë të freskëta dhe pa aroma
  • I përshtatshëm për të gjithë këpucët. Nuk lë shenja

  Përse të zgjidhni Scholl Fresh Step deodorant?

  Përmban një formulë me veprim të dyfishtë që:

  • Eleminon menjëherë aromat
  • I mban këpucët e freskëta dhe pa aroma për 24 orë

  Nuk lë shenja dhe ju mund të jeni gati ti hiqni këpucët kudo dhe në çdo kohë. I përshtatshëm për të gjithë tipet e këpucëve

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: