PIC – Classic Ankerplastë

  PIC – Classic Ankerplastë

  Referenca:

  200 Lekë

  Classic Strip Plasters

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi i Produktit

  Çfarë është?

  Një ankerplast i fortë por që lejonë frymëmarrjen e lëkurës, i përshtatshëm për të gjithë, me një tampon antibakterial me klorheksidinë.

  Çfarë bën për ju?

  Ju mbron nga rreziku i infektimit të plagëve, falë mbrojtjes me spektër të gjerë që ofron klorheksidina. Është mjaft elastike dhe fleksibël.

  Çfarë e bën të veçantë?

  Niveli i lartë i mbrojtjes e bën të përshtatshëm për një numër të gjerë nevojash.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: