PIC – AirStylo Aerosol

  PIC – AirStylo Aerosol

  Referenca:

  8,800 Lekë

  AirStylo është pajisja më e vogël aerosol në gamën e PIC

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi i Produktit

  AirStylo është pajisja më e vogël aerosol në gamën e PIC, e përshtatshme për ata që janë gjithmonë në lëvizje, por nuk duan të heqin dorë nga terapia me aerosol PIC.

  Kjo ju lejon të kryeni terapi me aerosol kudo që të jeni, pa zhurmë: falë teknologjisë së mikropistonit, të aftë për të kombinuar dimensione të vogla dhe performancë optimale.  I pajisur me një rregullues të fluksit, që mundëson çlirimin e medikamentit sipas nevojave individuale. Peshon vetëm 250gram, prandaj transportohet lehtësisht. 

  AirStylo është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për terapinë me aerosol:

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: