Medel - Aparat Professional Aerosol

  Medel - Aparat Professional Aerosol

  Referenca:

  8,800 Lekë

  Aparat Profesional Aerosoli

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi

  Aparat aerosoli profesional i krijuar për t’u përdorur për periudha afatgjata kohore.

  Ka një sistem të dyfishtë valvulash, që mundësojnë efikasitet maksimal dhe humbje minimale të barit.

  I pajisur me një kontenitor, që shërben për të mbajtur aksesorët dhe për t’i sterilizuar ato. Ndër aksesorët e aerosolit përmendim:

  -pajisjen për lavazh nazal, që njëkohësisht shërben për të mbajtur të hidratuar mukozën e hundës

  -maskën e hundës dhe gojës për fëmijë dhe të rritur

  -maskën e hundës

  -filtrat

  -tubin lidhës

  -maskën e gojës.

  Shpejtësia e grimcimit është 0.02ml/min. Madhësia e grimcave të përftuara është 0.8mcg. I thjeshtë në përdorim dhe lehtësisht i transportueshëm.

  KESHILLA Përdorimi :

  -nuk përdoret nga pacientë në gjendje inkoshiente ose me funksion respirator të dëmtuar

  -të mos hiqet dhe vihet adaptori nëse i keni duart e lagura

  -të mos përdoret nëse spina ose tubi janë dëmtuar

  -të përdoret vetëm me adaptorin e vet.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: