Klorane – Shkume per floke bjond me kamomil

  Klorane – Shkume per floke bjond me kamomil

  Referenca: 0006

  1,650 Lekë

  Flokët bjond

  Më të prekshëm nga sulmet e rrezeve UV dhe nga drita, flokët bjond, gështenjë e hapur, ose me fije dëmtohen dhe humbasin shkëlqimin më shpejt.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Flokët bjond

  Më të prekshëm nga sulmet e rrezeve UV dhe nga drita, flokët bjond, gështenjë e hapur, ose me fije dëmtohen dhe humbasin shkëlqimin më shpejt.

  KLORANE Mousse Camomille sans rincage

  Shkëlqim dhe volum i sigurtë

  Përkujdesje pa shpëlarje që kthehet në shkumë për të veshur, mbrojtur dhe dhënë shkëlqim flokëve.

  0006

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: