Klorane – Krem dite per floket me mango

  Klorane – Krem dite per floket me mango

  Referenca: 0007

  1,700 Lekë

  FLOKË TË THATË DHE TË DËMTUAR

  Flokët mund të jenë të thatë nga natyra, ose si pasojë e trajtimeve specifike humbasin filmin mbrojtës të sipërfaqes duke u kthyer në flokë të ashpër, të vështirë për t’u krehur, flokë që u mungon butësia.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  FLOKË TË THATË DHE TË DËMTUAR

  Flokët mund të jenë të thatë nga natyra, ose si pasojë e trajtimeve specifike humbasin filmin mbrojtës të sipërfaqes duke u kthyer në flokë të ashpër, të vështirë për t’u krehur, flokë që u mungon butësia.

  KLORANE Creme de Jour sans rincage Mangue

  Përkujdesja SOS hidratuese e përditshme

  Kremi i ditës është një përkujdesje e vërtetë sublimuese për flokë të butë që rrezatojnë shëndet çdo ditë. Pa shpëlarje.

  0007

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: