Dr. Ciccarelli – Puder deodorant per kembe

  Dr. Ciccarelli – Puder deodorant per kembe

  Referenca: 0021

  900 Lekë

  Dr.Cicarelli pudër deodorant për këmbë është zgjidhja perfekte për djersitjen e tepërt të këmbëve, lagështisë dhe aromës së keqe.

  Pudra deodorante përmban vaj esencial të trumzës, efektive për zgjidhjen në mënyrë natyrale të djersitjes së tepërt të këmbëve. Ka veti rifreskuese dhe dizenfektuese, parandalon dhe përthith aromën e keqe, rregullon djersitjen e këmbëve dhe i mban këmbët e freskëta dhe të thata gjatë gjithë ditës.

  Rekomandohet për personat që merren me sport, djem, burra dhe gra, pavarësisht moshës.

  E testuar dermatologjikisht

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Dr.Cicarelli pudër deodorant për këmbë është zgjidhja perfekte për djersitjen e tepërt të këmbëve, lagështisë dhe aromës së keqe.

  Pudra deodorante përmban vaj esencial të trumzës, efektive për zgjidhjen në mënyrë natyrale të djersitjes së tepërt të këmbëve. Ka veti rifreskuese dhe dizenfektuese, parandalon dhe përthith aromën e keqe, rregullon djersitjen e këmbëve dhe i mban këmbët e freskëta dhe të thata gjatë gjithë ditës.

  Rekomandohet për personat që merren me sport, djem, burra dhe gra, pavarësisht moshës.

  E testuar dermatologjikisht

  0021

  Referencat specifike

  11 produkte të tjerë në këtë kategori: