Pompa Gjiri
Nëna & Fëmija

Pompa Gjiri

Pompa Gjiri

Këtu janë 3 produkte.

Je duke pare 1-3 of 3 produkt(e)

Active filters

Avent – Pompë elektrike gjiri

Përshkrimi i Produktit

Pompë elektrike gjiri për nënat e reja

 • Pozicion më i rëhatshëm falë dizenjos unike
 • Ofron një stimulim me 3 shpejtësi të ndryshme
 • Kokë e butë që masazhon dhe ngjason me thithjen e bebes
 • Përfshin një shishe natyrale 125 ml dhe një kokë biberoni
 • Dizenjo e lehtë kompakte
 • E lehtë për tu pastruar
Price 19,000 Lekë

Avent – Pompë manuale gjiri

Përshkrimi i Produktit

Pompë manuale gjiri për nënat e reja

 • Kokë e butë që masazhon dhe lejon lehtësisht daljen e qumështit
 • Dizenjo e lehtë, kompakte
 • Përfshin një shishe natyrale 125ml dhe një kokë biberoni
Price 6,450 Lekë

Avent – Sterilizues me avull për...

Përshkrimi i Produktit

Sterilizues me avull për mikrovalë Avent ka një dizenjo të lehtë dhe kompakte, duke e bërë ideale për sterilizimin e shisheve brënda dhe jashtë shtëpisë. Ato mbesin sterile për 24 orë pa u hapur sterilizuesi.

 • Eleminon 99,9% të baktereve
 • Sterilizon në 2 minuta
 • Mban deri në 4 shishe Avent
 • I përshtatet shumicës së mikrovalave
 • Sterilizon shishet, biberonat, pompat e gjirit
Price 4,000 Lekë