Aerosol
Nëna & Fëmija

Aerosol

Aerosol

Këtu janë 10 produkte.

Je duke pare 1-10 of 10 produkt(e)

Active filters

FAMILY PRO -Aerosol Terapi per te...

Terapia e aerosolit eshte nje trajtim mjekesor qe perdoret per te trajtuar nje sere problemesh te frymemarrjes.

Ajo mund te perdoret ne trajtimin e astmes, çrregullimeve pulmonale kronike obstruktive (COPD) ose semundjeve te tjera qe ndikojne ne funksionimin e rrugeve te frymemarrjes.

Terapia e aerosolit shperndan nje sasi te vogel te ilaceve edhe ne mushkri.

Paisje me maske per te rritur dhe femije.

Price 5,000 Lekë

Kit Aerosoli

Kit Aerosoli 

Aksesore universal qe mund ti perdorni ne makinerine tuaj te aerosol-it. 

Keto aksesore jane te pershtatshem me cdo makineri aerosoli ne rast se ju humbasin ose doni ti ndryshoni.  

Ne paketim vjen maska per femije dhe te rritur, gypi lidhes dhe depozita e vogel per mbajtjen e medikamentit.

Price 600 Lekë

ISOMAR NASO E OCCHI 24 FLAKONE -...

Projektuar në mënyrë specifike për pastrimin e hundës së foshnjave, fëmijëve dhe të rriturve, si dhe për larje të syve. Gjithashtu mund të përdoret në terapinë me aerosol. 

Price 1,080 Lekë