Kujdesi i fytyres & lëkurës

Kujdesi i fytyres & lëkurës

Kujdesi i fytyres & lëkurës

Këtu janë 32 produkte.

Je duke pare 1-12 of 32 produkt(e)

Active filters

BAGNOLATTE AL MIELE D'ARANCIO 500 mL

Veçanërisht e përshtatshme për lëkurën e ndjeshme të të vegjëlve, Bagnolatte Trudi Baby Care përmban vetëm perbërës delikate që rrjedhin nga përpunimi i palmës së kokosit. 

Price 1,140 Lekë

Frezyderm – Baby Hydra Milk

Përshkrimi i Produktit

Emulsion hidratues dhe lagështues
– Veprim antiinflamator dhe antiirritues
– Forcim i filmit hidrolipidik
– Hidratim i pasur
– Cilësi kuruese, zbutëse

Indikacione: Parandalim dhe trajtim i dehidratimit dhe tharjes së lëkurës.
Për lëkura të irrituara dhe të ndjeshme.

Price 1,600 Lekë

Frezyderm – Baby Liquid Talc

Përshkrimi i Produktit

Kujdes, mbrojtje nga lagështia e tepërt
– Absorbim i lagështirës, mbrojtje nga dehidratimi
– Veprim antiinflamator, kurues
– Cilësi antiirrituese, zbutëse
– Forcim i mantelit hidrolipidik
Indikacione: Eritemë, inflamacion, skuqje

Price 1,450 Lekë