Dobësim
Nëna & Fëmija

Dobësim

Dobësim

Këtu janë 25 produkte.

Je duke pare 1-12 of 25 produkt(e)

Active filters

Lierac – Bust Lift Spray tonifikues...

Gjoks dhe Dekolte

Gjoksi është një pjesë komplekse dhe delikate e trupit dhe bukuria e tij përcaktohet “e brishtë” sepse varet esencialisht nga cilësia e lëkurës së tij. Në këtë zonë kaq të ekspozuar ndaj agresion eve të jashtme, lëkura pëson një plakje të përshpejtuar, pjesërisht përgjegjëse për rënien e gjoksit. Ky trajtim zbutës sublimues dhe tonifikues i lëkurës së gjoksit me efekt të menjëhershëm riforcon elasticitetin e lëkurës së dekoltesë duke e bërë dukshëm më të lëmuar, tonifikuar dhe të ndriçuar.

Price 4,230 Lekë

Physalis – Fat Burner, suplement per...

Physalis Fat burner bio është një suplement 100% organik që përvëç të tjerave përmban:

Ekstrakt çaji jeshil i cili mbështet metabolizmin e yndyrnave dhe ndihmon në kontrollin e peshës trupore
Ekstrakt të kafes jeshile (Svetol®), me një minimum 40% acidi kologjenik dhe 10% acid caffeylquinic.
Ekstrakti i Schisandra kontribuon në detoksifikimin e organizimit dhe promovon mirëqenie fizike.
Ky kompleks është i pasuruar me ekstrakt me Acai berry, me origjinë nga Amerika e Jugut, e cila është konsumuar për shkak të benefiteve që ka.

Price 2,500 Lekë

Alta Care Laboratories – Altadrine...

Altadrine Thalasso Drink është një pije detox me alga, polisakaride, vitamina dhe minerale të cilat favorizojnë funksionimin fiziologjik të proceseve depurative dhe drenuese. Altadrine Thalasso Drink gjithashtu rrit metabolizmin dhe shërben si suplement që ndihmon në mbajtjen nën kontroll të peshës.

Cajrat organike nuk rrisin metabolizmin ose djegin yndyrnat por vetëm largojnë ujin dhe elekrolitët. Altadrine Thalasso drink stimulon metabolizmin, djeg yndyrnat, drenazhon ujin dhe rivendos elekrolitet e larguara në ndryshim me çajrat.

Price 1,400 Lekë

ESI – Green Coffee

Një shtesë ushqimore antioksidante që ndihmon të mbani nën kontroll peshën trupore

Shtesë ushqimore me bazë Kafe Jeshile (formulë e përqëndruar 500 mg), është një zgjidhje natyrale për kontrollin e peshës trupore, në gjendje të stimulojë metabolizmin energjitik të organizmit. Është një mbështetje për dietat dobësuese, duke stimuluar trupin të djegë yndyrnat dhe të keni peshën e dëshiruar në mënyrë natyrale.

Price 1,700 Lekë