Bojëra
Nëna & Fëmija

Bojëra

Bojëra

Këtu janë 42 produkte.

Je duke pare 1-12 of 42 produkt(e)

Active filters

SHINE ON 1 NERO - BOJË FLOKËSH BIONIKE


Bojra flokesh pa amoniak,pa gluten,pa konservant.Nje linje teresisht bimore e disponueshme ne nuanca te ndryshme.Ofron nje njgjyrosje sa me natyrale per floket tuaj dhe mbulim total te thinjave.Ngjyra vazhdon te jete intensive dhe plot shkelqim edhe pas shume kohesh.

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 3 castano scuro - BOJË...


Bojra flokesh pa amoniak,pa gluten,pa konservant.Nje linje teresisht bimore e disponueshme ne nuanca te ndryshme.Ofron nje njgjyrosje sa me natyrale per floket tuaj dhe mbulim total te thinjave.Ngjyra vazhdon te jete intensive dhe plot shkelqim edhe pas shume kohesh.

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 4 castano- BOJË FLOKËSH BIONIKE

SHINE ONE&SHINE ON HS
Bojra flokesh pa amoniak,pa gluten,pa konservant.Nje linje teresisht bimore e disponueshme ne nuanca te ndryshme.Ofron nje njgjyrosje sa me natyrale per floket tuaj dhe mbulim total te thinjave.Ngjyra vazhdon te jete intensive dhe plot shkelqim edhe pas shume kohesh.

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 5 CASTANO CHIARO - BOJË...

SHINE ONE&SHINE ON HS
Bojra flokesh pa amoniak,pa gluten,pa konservant.Nje linje teresisht bimore e disponueshme ne nuanca te ndryshme.Ofron nje njgjyrosje sa me natyrale per floket tuaj dhe mbulim total te thinjave.Ngjyra vazhdon te jete intensive dhe plot shkelqim edhe pas shume kohesh

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 5.38 CASTANO CHIARO...

SHINE ONE&SHINE ON HS
Bojra flokesh pa amoniak,pa gluten,pa konservant.Nje linje teresisht bimore e disponueshme ne nuanca te ndryshme.Ofron nje njgjyrosje sa me natyrale per floket tuaj dhe mbulim total te thinjave.Ngjyra vazhdon te jete intensive dhe plot shkelqim edhe pas shume kohesh

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 5.4 CASTANO CHIARO RAMATO -...

SHINE ONE&SHINE ON HS
Bojra flokesh pa amoniak,pa gluten,pa konservant.Nje linje teresisht bimore e disponueshme ne nuanca te ndryshme.Ofron nje njgjyrosje sa me natyrale per floket tuaj dhe mbulim total te thinjave.Ngjyra vazhdon te jete intensive dhe plot shkelqim edhe pas shume kohesh

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 6 BIONDO SCURO - BOJË...

SHINE ONE&SHINE ON HS
Bojra flokesh pa amoniak,pa gluten,pa konservant.Nje linje teresisht bimore e disponueshme ne nuanca te ndryshme.Ofron nje njgjyrosje sa me natyrale per floket tuaj dhe mbulim total te thinjave.Ngjyra vazhdon te jete intensive dhe plot shkelqim edhe pas shume kohesh

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 6.05 BIONDO SCURO CIOCCOLATO...

SHINE ONE&SHINE ON HS
Bojra flokesh pa amoniak,pa gluten,pa konservant.Nje linje teresisht bimore e disponueshme ne nuanca te ndryshme.Ofron nje njgjyrosje sa me natyrale per floket tuaj dhe mbulim total te thinjave.Ngjyra vazhdon te jete intensive dhe plot shkelqim edhe pas shume kohesh

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 6.34BIONDO SCURO DORATO RAME...

SHINE ONE&SHINE ON HS
Bojra flokesh pa amoniak,pa gluten,pa konservant.Nje linje teresisht bimore e disponueshme ne nuanca te ndryshme.Ofron nje njgjyrosje sa me natyrale per floket tuaj dhe mbulim total te thinjave.Ngjyra vazhdon te jete intensive dhe plot shkelqim edhe pas shume kohesh

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 7 BLONDE - BOJË FLOKËSH BIONIKE

E gjithe gama e bojrave BIONIKE -SHINE ON.
E vecanta 1: PRODUKT NATYRAL
E vecanta 2: SHITET VETEM NE FARMACI.
E vecanta 3: NUK PERMBAN AMONIAK, REZORCINE, PARAFENILENDIAMINE, KONSERVANT, GLUTINE DHE NIKEL.

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 7.3 BIONDO DORATO - BOJË...

E gjithe gama e bojrave BIONIKE -SHINE ON.
E vecanta 1: PRODUKT NATYRAL
E vecanta 2: SHITET VETEM NE FARMACI.
E vecanta 3: NUK PERMBAN AMONIAK, REZORCINE, PARAFENILENDIAMINE, KONSERVANT, GLUTINE DHE NIKEL.

Price 1,600 Lekë

SHINE ON 7.4 BIONDO RAMATO - BOJË...

E gjithe gama e bojrave BIONIKE -SHINE ON.
E vecanta 1: PRODUKT NATYRAL
E vecanta 2: SHITET VETEM NE FARMACI.
E vecanta 3: NUK PERMBAN AMONIAK, REZORCINE, PARAFENILENDIAMINE, KONSERVANT, GLUTINE DHE NIKEL.

Price 1,600 Lekë