Ushqimi me Gji

Ushqimi me Gji

Ushqimi me Gji

Këtu janë 4 produkte.

Je duke pare 1-4 of 4 produkt(e)

Active filters

Avent – Pompë elektrike gjiri

Përshkrimi i Produktit

Pompë elektrike gjiri për nënat e reja

  • Pozicion më i rëhatshëm falë dizenjos unike
  • Ofron një stimulim me 3 shpejtësi të ndryshme
  • Kokë e butë që masazhon dhe ngjason me thithjen e bebes
  • Përfshin një shishe natyrale 125 ml dhe një kokë biberoni
  • Dizenjo e lehtë kompakte
  • E lehtë për tu pastruar
Price 19,000 Lekë

Avent – Pompë manuale gjiri

Përshkrimi i Produktit

Pompë manuale gjiri për nënat e reja

  • Kokë e butë që masazhon dhe lejon lehtësisht daljen e qumështit
  • Dizenjo e lehtë, kompakte
  • Përfshin një shishe natyrale 125ml dhe një kokë biberoni
Price 6,450 Lekë