Balsam
Nëna & Fëmija

Balsam

Balsam

Këtu janë 29 produkte.

Je duke pare 1-12 of 29 produkt(e)

Active filters

Klorane – Krem dite per floket me mango

FLOKË TË THATË DHE TË DËMTUAR

Flokët mund të jenë të thatë nga natyra, ose si pasojë e trajtimeve specifike humbasin filmin mbrojtës të sipërfaqes duke u kthyer në flokë të ashpër, të vështirë për t’u krehur, flokë që u mungon butësia.

Price 1,700 Lekë

Klorane – Krem dite me shege per...

Për flokë të lyer

Përkujdesje mbrojtëse dhe fiksuese të ngjyrës me Shegë. Rrit shkëlqimin dhe zgjat intensitetin e ngjyrës së flokëve duke mos lejuar oksidimin e ngjyrës.

Price 1,700 Lekë