Sytë
Nëna & Fëmija

Sytë

Sytë

Këtu janë 38 produkte.

Je duke pare 1-12 of 38 produkt(e)

Active filters

Fillerina – Krem për Konturin e Syve...

Krem anti-rrudhe për vijat e holla dhe rrudhat e para.

Duke dhënë një pamje më të re, kremi per konturin e syve dhe buzëve Grada 2 mund të përdoret në mëngjes dhe darkë për të trajtuar lëkurën delikate rreth syve dhe gojës.

Price 5,600 Lekë

Fillerina – Krem për Konturin e Syve...

Krem anti-rrudhe për vijat e holla dhe rrudhat e para.

Duke dhënë një pamje më të re, kremi per konturin e syve dhe buzëve Grada 3 mund të përdoret në mëngjes dhe darkë për të trajtuar lëkurën delikate rreth syve dhe gojës.

Price 7,300 Lekë

ISOMAR NASO E OCCHI 24 FLAKONE -...

Projektuar në mënyrë specifike për pastrimin e hundës së foshnjave, fëmijëve dhe të rriturve, si dhe për larje të syve. Gjithashtu mund të përdoret në terapinë me aerosol. 

Price 1,080 Lekë