Dentare
Nëna & Fëmija

Dentare

Dentare

Këtu janë 16 produkte.

Je duke pare 1-12 of 16 produkt(e)

Active filters

CURASEPT ADS® 205 COLLUTORIO 0.05%...

Një shplares goje për të gjithë pacientët me tendencë gingiviti dhe periodontiti. Falë 0.05% të klorexidinë digluconat dhe 0.05% fluoride natriumi është zëvendësuesi ideal i pastës së dhëmbëve kur përdoret me proteza dentare dhe pajisje të tjera ortodontike.

Price 1,180 Lekë

CURASEPT ADS® 220 COLLUTORIO 0.20%...

Falë 0.20% kloroxidinë digluconate është ideale për përdorim intensiv para dhe pas operacioneve apo nderhyrjeve në gojë. Besnikëri jashtëzakonisht të lartë ndaj terapisë falë sistemit ADS® Anti-Discoloration System, i cili parandalon njollat kafe te dhëmbëve.

Price 1,180 Lekë

CURASEPT ADS® PERIO COLLUTORIO CON...

Në raste të gengivitit dhe periodontitit. Përqendrimi i 0,12% CHX (Clorexidinë). Redukton dhimbjen. Edhe pas trajtimeve kirurgjike ose jo, ajo formon një film mbrojtës dhe promovon rigjenerimin. Pa alkool;

Price 1,440 Lekë

Curasept Coll Ads 0,12% Chx Implant

Kolutori Curasept Perio permban kloreksidine 0.12% e cila lufton pllaken bakteriale dhe sistemin ADS i cili redukton rrezikun e pigmentimit dhe ndryshimet ne shije 200 ml

Price 1,150 Lekë