Isomar – Spraj per higjenen e perditshme te hundes dhe vesheve

  Isomar – Spraj per higjenen e perditshme te hundes dhe vesheve

  Referenca: 0056

  1,050 Lekë

  Pastrimi i hundës çdo ditë është shumë i rëndësishëm si për fëmijët dhe për të rriturit për të ndihmuar në parandalimin e ftohjes dhe alergjive të frymëmarrjes dhe në mbajtjen e rrugëve të frymëmarrjes të shëndetshme.

  Isomar Spraj higjene e përditshme, me bazë ujë deti izotonik, jep një veprim hollues dhe mund të përdoret si për pastrimin e hundës edhe të veshëve falë prezencës së aplikatorëve.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Pastrimi i hundës çdo ditë është shumë i rëndësishëm si për fëmijët dhe për të rriturit për të ndihmuar në parandalimin e ftohjes dhe alergjive të frymëmarrjes dhe në mbajtjen e rrugëve të frymëmarrjes të shëndetshme.

  Isomar Spraj higjene e përditshme, me bazë ujë deti izotonik, jep një veprim hollues dhe mund të përdoret si për pastrimin e hundës edhe të veshëve falë prezencës së aplikatorëve.

  Isomar Spraj higjene të përditshme është i përshtatshëm në rast ftohje, sinuziti, alergji respiratore edhe nga polenet ose për personat që qëndrojnë në vende të mbyllura në prani të pluhurave.

  Eshtë i përshtatshëm edhe për personat që kanë kryer një ndërhyrje kirurgjikale në hunde duke eleminuar mbetjet e gjakut dhe favorizuar frymëmarrjen në personat me septumin e hundës të devijuar ose që gërhasin.

  Isomar Spraj është i indikuar në moshën pediatrike (duke nisur nga 1 vjeç), në gratë në shtatzani ose gjatë periudhës së dhënies gji.

  Me efektin e vet hollues, Isomar spraj mund të përdoret edhe përditë për të rritur lagështinë e mukozës së hundës.

  0056

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: