CURASEPT ADS® 212 COLLUTORIO 0.12% CHX (200 ML) - 200 mL - SHPLARËS GOJE

  CURASEPT ADS® 212 COLLUTORIO 0.12% CHX (200 ML) - 200 mL - SHPLARËS GOJE

  Referenca:

  1,180 Lekë

  Falë 0.12%  klorheksidinë diglukonat është ideal për trajtimin e gingivitit dhe periodontitit. Mund të përdoret për dy muaj.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  CURASEPT ADS® 212 COLLUTORIO 0.12% CHX (200 ML) - 200 mL - SHPLARËS GOJE

  Falë 0.12%  klorheksidinë diglukonat është ideal për trajtimin e gingivitit dhe periodontitit. Mund të përdoret për dy muaj. Gjithashtu si një parapërgatitje për një kemio ose një radioterapi, e cila dobëson sistemin imunitar dhe për këtë arsye sistemin mbrojtës të zgavrës së gojës. Besnikëri jashtëzakonisht të lartë ndaj terapisë falë sistemit ADS® Anti-Discoloration System, i cili parandalon njollat kafe tek dhëmbët. Mjaft i indikuar në personat që mbajnë proteza apo aparate odontoiatrike apo implante, sidhë ne personat me probleme në indin parodontal.
  Karakteristikat e CURASEPT ADS® 212 COLLUTORIO 0.12% CHX 200 mL:
  Efekti i plotë i CHX.
  Njollat kafe zvogëlohen në minimum.
  Ndryshimi i shijes zvogëlohet në minimum.
  Pa alkool: praktikisht nuk ka acarim të mukozës së gojës.
  Besnikëri ekstremisht e lartë ndaj terapisë.
  Nuk kërkon ndonjë trajtim pasues.
  Përdorimi: Rekomandohet 1 shplarje dy herë në ditë për një minutë me 10 mL produkt. Vazhdoni këtë trajtim për 28 ditë ose sipas përshkrimit të dentistit tuaj.
  Perkujdesje: Mos e gëlltitni, përdorim i jashtëm, mbajeni larg fëmijëve

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: