Listerine Total Care Mouthwash 500Ml

  Listerine Total Care Mouthwash 500Ml

  Referenca: 0051

  600 Lekë

  Shpelares goje

  Listerine Total Care Mouthwash 500Ml

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Shpelares goje

  Listerine Total Care Mouthwash 500Ml

  Udhëzime mbi përdorimin

  Përdorni 20ml 2 herë në ditë, veçanërisht në mëngjes dhe në darkë pas larjes së dhëmbëve. Shplani gojën për 30 sekonda dhe pastaj nxirreni. Nuk duhet përdorur në fëmijë nën 12 vjeç (pasi përmban alkol).

  0051

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: