Buccagel Gel 15Ml

  Buccagel Gel 15Ml

  Referenca:

  1,220 Lekë

  Lehteson dhimbjen e shkaktuara nga aftet dhe stomatitet aftoze

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  PERSHKRMI

  Xhel mbrojtes per mukozen orale i cili ne baze te nje veprimi mekanik, lehteson dhimbjen e shkaktuara nga aftet dhe stomatitet aftoze. 

  Permbajtja:
  Permban TGO (triester i peroksiduar i glicerolit), i cili izolon aften. Gjithashtu ndikon ne riformimin e filmit hidro-lipidik te qelizave duke bere rigjenerim te mukozes se lezionuar. 

  Perdorimi:


  Aplikohet vetem ne zonen problematike. Goja nuk duhet te shpelahet dhe nuk duhet te konsumohet dicka per te ngrene dhe/ose pire per nje ore mbas aplikimit.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: