ESI-Multicomplex Magnesium+Potassium

  ESI-Multicomplex Magnesium+Potassium

  Referenca:

  1,220 Lekë

   Shtese ushqimore me Kalium dhe Magnez

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  MULTICOMPLEX MAGNESIUM+POTASSIUM 20PAKETA:

  shtese ushqimore me Kalium dhe Magnez, dy elemente qe ndimojn mirefunksionimin e sistemit nervor edhe te muskulatures; Magnezi zvogelon ndjesine e lodhjes dhe merr pjese ne metabolizmin e energjise.

  Perdorimi: 2 tableta ne dite.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: