Nutriben – Natal 1 (0m+) 800gr

  Nutriben – Natal 1 (0m+) 800gr

  Referenca: 0025

  2,600 Lekë

  Nga dita e parë deri në 6 muaj.

  Përberja: qumësht i skremuar, shurup qumështi i demineralizuar, vajra vegjetale, laktozë, probiotikë, vaj peshku, koncentrat proteinash serike, minerale, vitamina, aminoacide, fibra ushqimore, lecitinë soje, taurinë, nukleotide, acid citrik.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Nga dita e parë deri në 6 muaj.

  Përberja: qumësht i skremuar, shurup qumështi i demineralizuar, vajra vegjetale, laktozë, probiotikë, vaj peshku, koncentrat proteinash serike, minerale, vitamina, aminoacide, fibra ushqimore, lecitinë soje, taurinë, nukleotide, acid citrik.

  Përgatitja:

  Sterilizohen biberonët dhe enët e tjera paraprakisht. Vlohet uji dhe ftohet uji deri në 45°C. Lahen duart para përgatitjes së qumështit. Qumështi i mbetur i pakonsumuar në biberon të mos ruhet për përdorim të mëvonshëm. Të mos përdoret pas datës së skadencës së treguar në fund të kutisë.

  Kujdes:

  Ushqimi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe zhvillimin e fëmijeve. Ky produkt do të përdoret për foshnjat. Përpara se të vendosësh të plotësosh ose të zëvendesosh ushqimin e gjirit me këtë produkt këshillohu me mjekun.

  0025

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: