Power Health – Vitamin E

  Power Health – Vitamin E

  Referenca: 0040

  950 Lekë

  Suplement ushqimor me Vitaminë E

  Vitamina E ose tokoferoli, është një substancë e tretshme në yndyrna me veprim të fuqishëm antioksidant që mbron qelizat nga stresi oksidativ. Kjo vitaminë gjendet kryesisht në vajin e zarzavateve dhe dritherave si gruri, ulliri dhe ushqimet me origjinë bimore. Emri vjen nga termi grek “tokos” ( lindje, krijim) dhe “fetch” pasi mungesa e vitaminës E fillimisht shoqërohet me infertilitet.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Suplement ushqimor me Vitaminë E

  Vitamina E ose tokoferoli, është një substancë e tretshme në yndyrna me veprim të fuqishëm antioksidant që mbron qelizat nga stresi oksidativ. Kjo vitaminë gjendet kryesisht në vajin e zarzavateve dhe dritherave si gruri, ulliri dhe ushqimet me origjinë bimore. Emri vjen nga termi grek “tokos” ( lindje, krijim) dhe “fetch” pasi mungesa e vitaminës E fillimisht shoqërohet me infertilitet.

  Vitamina E është e domosdoshme për: 

  Mbrojtjen antioksidante të qelizave nga radikalet e lira
  Mbrojtjen kardiovaskulare
  Rigjenerimin e qelizave dhe shërimin e lëkurës
  Veprimin antitrombocitar
  Mirëfunksionin e muskujve

  E përshtatshme për:

  Femrat
  Duhanpiresit
  Atletet
  Femrat dhe meshkujt në moshën e riprodhimit

  Mjaftueshmëria e vitaminës E:

  Parandalon trombozat dhe sëmundjet kardiovaskulare
  Trajton lëkuren e thatë
  Rrit shpejtësine e shërimit të sëmundjeve të lëkures
  Lehtëson dhimbjet e atleteve pas ushtrimeve intensive
  Përmirëson fertilitin tek meshkujt dhe femrat
  Mbron enët e gjakut
  Ndihmon në shëndetin e indeve të lëkurës
  Përmirëson performancën e përgjithshme fizike

  Ky formulim furnizon organizmin me vitamin E në një formë ideale e cila është shumë vepruese dhe ka nje pastërti maksimale 98% për përbërësin dl-alpha tocopsherol, plotësisht e lirë nga metalet e rënda në një kapsulë të butë të gatshme për t’u përthithur.

  Udhëzime mbi përdorimin: Merrni 1 kapsulë pas ushqimit

  Nuk përmban: gluten, laktoze, konservate.

  0040

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: