IMMUNILFLOR SCIROPPO JUNIOR 180 mL - ESI

  IMMUNILFLOR SCIROPPO JUNIOR 180 mL - ESI

  Referenca:

  870 Lekë

  Shtesë ushqimore me bazë ekstraktet Echinacea, Propolis, Acerola dhe mjaltë Manuka. Ekstraktet e Echinacea dhe Acerola janë të dobishme për të nxitur mbrojtjen natyrale.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  IMMUNILFLOR SCIROPPO JUNIOR 180 mL - ESI

  Shtesë ushqimore me bazë ekstraktet Echinacea, Propolis, Acerola dhe mjaltë Manuka. Ekstraktet e Echinacea dhe Acerola janë të dobishme për të nxitur mbrojtjen natyrale. Përmban 1 miliardë / doza të fermenteve të tindalizuara (jo të qëndrueshme). Mjalti Manuka, prodhuar falë përdorimit të polenit të marra nga lulet Manuka është një mjaltë me konsistencë ,me cilësi dhe pastërti të lartë.

  Përdorimi: Fëmijët 3 deri në 8 vjec: 5-10 ml në ditë, të pastër ose të holluar me pak ujë. Fëmijët mbi 8 vjec: 10-15 ml në ditë, të pastër ose të holluar me pak ujë.

  Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve . Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Për një përdorim korrekt të produktit në tre vitet e para të jetës, këshillohet të kërkoni këshilla mjekësore. Shtesat nuk kanë për qëllim të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të balancuar dhe një mënyrëjetese të shëndetshme. Mos e merrni gjatë shtatzënisë.

  Paketimi: shishe 180 mL.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: