Pic – Borsë për ujë të ngrohtë

  Pic – Borsë për ujë të ngrohtë

  Referenca:

  1,250 Lekë

  Borsë për ujë të ngrohtë e indikuar për të zvogëluar dhimbjet e muskujve, ngërçet, artritin, 

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi i Produktit

  Borsë për ujë të ngrohtë e indikuar për të zvogëluar dhimbjet e muskujve, ngërçet, artritin, dhimbjet menstruale. Mban nxehtësinë për një kohë të gjatë. Nje zgjidhje tradicionale dhe e thjeshtë.

  E përbërë nga gomë natyrale dhe PVC për të garantuar mbajtjen e nxehtësisë për një kohë të gjatë, kapak i mbyllur hermetikisht me copëz gome natyrale dhe fije metalike. Sekreti i fundit? Sipërfaqja është krijuar për të lëshuar nxehtësinë gradualisht, për një lehtësim që rritet nga minuta në minutë.

  Kjo borse me ujë të nxehtë është bërë prej gome natyrale dhe ka kaluar kontrolle të shumta.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: