OMEGOR MEGA 3 6 9 X 90 PERLE

  OMEGOR MEGA 3 6 9 X 90 PERLE

  Referenca:

  2,050 Lekë

  Omegor® Mega 3-6-9 është një suplement ushqyes që sjell gamën e plotë të acideve yndyrore esenciale duke kombinuar EPA dhe DHA  të Omega-3 nga vaji i peshkut, ALA nga vaji i farës së lirit, me Omega-6 GLA nga vaji i aguliçeve dhe Omega- 9 nga vaji i ullirit. Studimet tregojnë se GLA është më e dobishme kur merret  e kombinuar me EPA.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  OMEGOR MEGA 3 6 9 X 90 PERLE

  Omegor® Mega 3-6-9 është një suplement ushqyes që sjell gamën e plotë të acideve yndyrore esenciale duke kombinuar EPA dhe DHA  të Omega-3 nga vaji i peshkut, ALA nga vaji i farës së lirit, me Omega-6 GLA nga vaji i aguliçeve dhe Omega- 9 nga vaji i ullirit. Studimet tregojnë se GLA është më e dobishme kur merret  e kombinuar me EPA.

  Popullata e përgjithshme.

  • Përfitimet shëndetësore

   Omega-3 ALA nga vaji i lirit kontribuon në ruajtjen e nivelit normal  të kolesterolit të gjakut me një konsum ditor prej 2 g *.

   Omega-3 EPA and DHA nga vaji i peshkut kontribuojnë në funksionin normal të zemrës me një dozë ditore prej 250 mg *. Në popullatën e rritur, EPA dhe DHA kontribuojnë në mbajtjen e niveleve normale të triglicerideve në gjak me një konsum të përditshëm prej 2 g dhe në ruajtjen e presionintnormal të gjakut me një konsum të përditshëm prej 3 g **.

   Omega-6 GLA vjen nga vaji i aguliçes dhe  është i dobishëm për integritetin dhe funksionimin e membranave qelizore.

   Omega-9 Acidi oleik është një acid yndyror i monosaturuar i bollshëm në vaj ulliri. Zëvendësimi i yndyrnave të ngopura në ushqim me acide yndyrore të pangopura kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak.

   * Rregullorja e komisionit(EU) 432/2012 of 16/05/2012

   ** Rregullorja e komisionit (EU) 536/2013 of 11/06/2013

   Informacion mbi produktin

   Përmbajtja mesatare1 kapsulë
   Omega-3

   ALA – acid α-linoleik

   EPA – acid eikosapentaenoik

   DHA – acid dokosaheksaenoik

   460 mg

   230 mg

   126 mg

   84 mg

   Omega-6 

   LA – acid linoleik

   GLA – acid γ-linoleik

   109 mg

   104 mg

   5 mg

   Omega-9 

   OA – acid oleik

   123 mg

   123 mg

  1 – 3 kapsula në ditë, preferohet gjatë një vakti kryesor ushqyes (drekë ose darkë).

  Paketimi

  OMEGOR® Mega 3-6-9, 90 kapsula të buta në formë xheli.

  Përdorim për 3 muaj.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: