Klorane Shampooing Quinine (Kinine) -Shampo me bazë kinine kundër rënies së flokëve

  Klorane Shampooing Quinine (Kinine) -Shampo me bazë kinine kundër rënies së flokëve

  Referenca:

  1,650 Lekë

  Shampo me bazë kinine kundër rënies së flokëve 200ml & 400ml.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Pershkrimi

  Shampo e përshtatshme për të forcuar flokët e dobët e që bien.

  Përmban esktrakte të kininës dhe vitaminave të grupit B. Për efekt më të shprehur këshillohet të përdoret së bashku me trajtimet e tjera kundër rënies së flokëve.

  KESHILLA

  Perdorimi Aplikohet në flokë të njomë, shkumohet dhe më pas shpëlahet me ujë të bollshëm.

  https://www.youtube.com/watch?v=rdTDC_EkmrA

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: