LABORATORI ITAL LAB-KONTROLL MELCIE

  LABORATORI ITAL LAB-KONTROLL MELCIE

  Referenca:

  3,200 Lekë

  KONTROLL MELCIE

  Sasia
  There are not enough products in stock


   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Të parandalosh është më e lehtë se të kurosh.
  E megjithatë prirja në përgjithësi është kryerja e analizave vetëm kur kemi probleme shëndetësore. ■Check-up do të thotë një kontroll mjekësor që duhet ta bëjnë të gjithë njerëzit minimumi 1 herë në vit, pa simptoma dhe shqetësime mjekësore për të verifikuar gjendjen e tyre shëndetësore dhe për të parandaluar sëmundjet .
  ■Normalisht për një individ të shëndetshëm është i mjaftueshëm një check-up një herë në 6 muaj ose në një vit.
  Laboratori ITAL LAB ●Dega 1 》PËRBALLË POLIKLINIKES QENDRORE DURRËS
  ●Dega 2 》 PËRBALLË SPITALIT RAJONAL DURRËS

  JU MIRËPRESIM

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: